Кількість повідомлень : 151 Дата реєстрації : 27.08.2015 Вік : 50 Звідки : Івано-Франківська обл
Тема: UKRAINIAN WRITERS Нд Жовт 09, 2016 9:00 pm
Цей проект присвячено українським письменникам. Суть його така:
Перше повідомлення - загальні відомості про нього, чи про неї. Небагато. Так, щоб зацікавити інших. Можна додавати фото та відео (одне фото, одне відео - не більше).
В коментарях інші учні (і я теж) ставлять різноманітні питання англійською, які їх цікавлять для уточнення інформації. Це може бути як якесь складне питання, відповідь на яке не так просто і знайти (але при цьому питання має бути адекватним, а не “What’s the name of his grand-grand-grand-father?”) так і прості, типу “Show us his photo as a kid, please”.
Не можна ставити питання, якщо ще нема відповіді на попереднє.
Якщо хтось задасть питання, відповідь на яке присутня у першому повідомленнi - буде зніматися бал. Через певний час (повідомлю пізніше, через який саме) проведемо підрахунки, хто виявився найкращим знавцем української літератури (по кількості та якості відповідей на питання).
В даній темі, в коментарях я чекаю на ваші заявки, щодо письменника, за якого ви будете відповідати. Залишайте просто його, чи її ім'я, а я буду створювати для вас окремі теми.
Останній раз редагувалося: Admin (Вт Груд 06, 2016 10:32 am), всього регувалося 1 раз(-и)
Valera Rositskiy
Кількість повідомлень : 65 Дата реєстрації : 14.10.2015
Тема: Re: UKRAINIAN WRITERS Чт Жовт 20, 2016 10:16 am
Mukola Gogol
mashagubka
Кількість повідомлень : 32 Дата реєстрації : 19.10.2015 Вік : 23 Звідки : village Kutysche
Тема: Re: UKRAINIAN WRITERS Нд Жовт 23, 2016 10:59 am
Taras Shevchenko
romnk
Кількість повідомлень : 18 Дата реєстрації : 24.09.2016 Вік : 23
Тема: Re: UKRAINIAN WRITERS Сб Жовт 29, 2016 11:51 am
Lesia Ukrainka
ROSTYSLAV_PRYJMAK
Кількість повідомлень : 14 Дата реєстрації : 08.10.2015 Вік : 24 Звідки : с.Голосків Коломиймського р-ну